Over mij

Ik ben Johanna , getrouwd met Roger en samen met onze Labradoodles Guinness en Murphy woonachtig in Echt-Susteren.

Als senior Human Being (HR) professional heb ik ruime ervaring in eindverantwoordelijke HR-posities in  nationale en internationale (productie)bedrijven in de automotive, food, verkoop, logistiek en media. 
Een geweldig vak waarbij je met vele facetten van een organisatie te maken krijgt. De menselijke factor blijft daarin voor mij het belangrijkst.

In het coachen heb ik mijn grote passie gevonden.
Om mensen op  hun pad te begeleiden heb ik de post-HBO beroepsopleiding tot coach aan de ALBA Academie  afgerond en vervolgens heb ik mijn coachpraktijk opgericht.
Vertrouwen in mij en je veilig voelen om vrijuit te kunnen spreken tijdens de coachgesprekken is voor mij de belangrijkste voorwaarde in een coachtraject.

In zaken van psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en Integriteit is het uiterst belangrijk om goed te handelen volgens wettelijke kaders. Ik heb daarom het certificaat Vertrouwenspersoon bij Van Oss & Partners behaald.

Ik maak gebruik van de Analytical Competence Tool (ACT®), een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens.

Ik heb hiervoor de accreditatie HBM individueel bij myHBMcenter behaald.