Human Being (HR) Management

Ik ben een strategisch gesprekspartner bij organisatievraagstukken. Ik neem verantwoordelijkheid voor het realiseren van vernieuwingen en het vlotter laten verlopen van processen. Ik heb een goed inlevingsvermogen en combineer dit met mijn communicatieve kwaliteiten. Ik ben samenwerkingsgericht en sta graag midden in een groep. Ik werk mee aan het gezamenlijke doel vanuit een redelijke en vriendelijke instelling.

&RouteG adviseert en ondersteunt u graag bij alle Human Being Management-activiteiten; waaronder Strategisch beleid, Personeelsontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Verandertrajecten, Ziekteverzuim projecten, Arbeidsvoorwaarden, Verbetertrajecten en het opzetten, implementeren en/of updaten van de HR-instrumenten. 

Kortom, heb je een vraagstuk betreffende personeelsbeleid.
Neem dan vrijblijvend contact met me op, of vul het contactformulier in.